Hvad kan du opleve i barcelona?

Bedste tid til festivaler: Hvis du håber at deltage i en af ​​byens store festivaler, skal du ankomme engang mellem det sene forår og efterår, hvor størstedelen af ​​Barcelonas større festivaler finder sted, herunder verdens største indie og Alternativ musikfestival, Primavera Sound, afholdt i slutningen af ​​maj eller begyndelsen af ​​juni. Den 9-dages Festa Mayor de Gracia er vært i august, mens årets højeste fest er Festdags Festes de la Merce i september, som hedder byens protektor med et løb, havne svømmeløb og alle mulige koncerter, parader, catalansk dans og fest. Selvfølgelig, når store festivaler holdes, forventer folkemængderne at være tykke, selv om mange føler, at det bare gør det endnu mere sjovt og spændende.

Bedste tid til et FC Barcelona spil: Barcelona er vært for et af verdens bedste fodboldhold, FC Barcelona, ​​og mange føler, at en tur til byen ikke ville være fuldstændig uden at besøge holdets berømte stadion. Mens ture er til rådighed, er den bedste måde at opleve det ved at fange et spil. Tidsplanen er indstillet hvert år omkring midten af ​​juli, og kampe starter normalt i slutningen af ​​august og slutter i slutningen af ​​maj med en vinterpause omkring jul og nytår. Den bedste tid til at gå, for dem, der også ønsker at nyde hyggelige sightseeing og strandene, er sandsynligvis i september eller maj, selvom du også har det godt i en måned i mellem. De fleste kampe spilles rundt i weekenderne, så planlægge i overensstemmelse hermed.

Populære steder at besøge i barcelona

Højsæson (maj til begyndelsen af ​​september Højsæson i Barcelona bringer det hotteste vejr, de største folkemængder og de højeste boliger. Juli, og især august, har tendens til at svulme, og turister spilder ud af hvert hotel, restaurant og attraktion, med lange linjer næsten overalt. Fordelene med at rejse i denne periode er vidunderligt lange dage, hvor solen holder fast til omkring kl. 21.30, og alle seværdighederne er helt sikkert åbne for turisterne i fuld kraft. Dette er også den perfekte tid til at gå til Barcelonas smukke strande, og du får mulighed for at nyde store festivaler som Musica als Parcs, som indeholder gratis koncerter mellem juni og august i forskellige udendørs steder i hele byen. Bestil de bedste hoteller i Barcelona og de bedste familiehoteller i Barcelona i god tid.

Skulder sæson (sidst i marts til april og slutningen af ​​september til oktober): Skulder sæsonen kan bringe det bedste fra begge verdener, med en række festivaler holdt i foråret samt i sene sommer / tidlig efterår måneder, og folkemængder tendens til at være lidt tyndere også i denne tid, mens vejret ofte er idyllisk. Priserne har endnu ikke ramt deres peak i det tidlige forår, og de begynder at falde igen i september, når børnene er tilbage på skolen og folkemængderne går ned.

Hvornår er de bedste sæsoner for at tage til barcelona

Lavsæson (november til begyndelsen af ​​marts): I lavsæsonen falder priserne ikke kun eksponentielt, især for indkvartering, men det er en god tid at nyde Barcelona uden at skulle vente i lange linjer eller kæmpe for det personlige rum. De køligere temperaturer og hyppige drizzle betyder, at du ikke vil bruge meget, hvis nogen tid på stranden, men du vil finde en mere romantisk atmosfære med mulighed for at dele en paraply og hyggeligt op til den, du elsker. Det er også den perfekte undskyldning for at tage tingene i et langsommere tempo og lejlighedsvis stoppe ind i en charmerende café til café con leche eller churros med varm chokolade i stedet for at skynde sig fra syn til syne. Se flere rejser til barcelona her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *