Hvepse bekæmpelse er vigtigt

Hveps har en tendens til at bygge deres rede i vanskelige områder, ofte på steder som taggrunde, i træer, under sidespor, og undertiden endda under jorden. Med deres rede er det svært at komme på, betyder det ofte at komme tæt på at bekæmpe hvepse.

Håndter disse situationer med omhu. Vi anbefaler typisk at have en trænet skadedyrsbekæmpelse. Professionel fjern vepsne som stænger kan være yderst smertefuldt, og hvis du er allergisk, dødbringende.

Hvis du forsøger at fjerne fjernelse af hveps nejer, vil du helt sikkert have en flugtvej kortlagt, før du forsøger at fjerne hvepestet. Nogle gange kan tænkning gennem ruten hjælpe med at undgå dårlige beslutninger såsom svingning ved en aktiv rede, mens den ligger på et skråt tag. Det, der føles sikkert og sikkert for dig nu, vil sandsynligvis ændre sig, når vrede gule jakker vælger at hævne sig på noget i nærheden af ​​deres ødelagte hjem.

Hvepsene bliver meget aggressive i at beskytte deres rede og vil stikke dig. Ikke kun det, men hveps arbejder også ofte i sværmer og vil stikke og angribe i store grupper. Dette øger fareniveauet for at forsøge at fjerne hvepse på egen hånd.

Se hvad du skal vælge af hvepse bekæmpelse

At have en udpeget spilplan forud for hvor du vil løbe eller flygte fra hvepsen skal være på plads, før du forsøger at fjerne en hveps.

Som vi diskuterede, er vildtangreb ingen vittighed; de kan være aggressive og angribe i store mængder, og i nogle tilfælde endda dødelige. Du vil gerne bruge så mange beskyttelsesudstyr som muligt, før du forsøger at fjerne en hveps.

Vi anbefaler at ansætte en skadedyrsbekæmpelsestjeneste som os på Rove Pest Control for at fjerne en hveps, da vi allerede har det nødvendige redskab til at beskytte vores teknikere. Forsøg på fjernelse af et hvepsens på egen hånd vil sandsynligvis kræve, at du køber en bee-pakke eller et andet specifikt beskyttelsesudstyr, ellers kan du forlade dig selv sårbar.

Shorts og en T-shirt er ikke meget for at holde dig sikker af hveps, så gear op, før du går ud. I det mindste vil du have lange bukser, støvler, en langærmet skjorte, handsker og helst en hættetrøje med sweatshirt. Det store stykke at være opmærksom på, er åbne sømme mellem beklædningsgenstande, der gør det muligt for en hveps at komme ind og krybe op på fælde selv mellem tøj og hud.

Hvepse er et skadedyr

Vi anbefaler at dække dit ansigt med en beskyttende maske. Beskyttende øjenklædning anbefales også som sikkerhedsbriller. Selv med dette gear, kan du stadig blive stakket, så prøv på at bekæmpe hvepse på egen risiko.

Hvornår og hvordan du forsøger at bekæmpe hvepse er vigtigt, og du vil gerne reducere dine chancer for at blive angrebet så meget som muligt. Det første, vi anbefaler at gøre, er at behandle redenen med et skadedyrsbekæmpelsesprodukt, inden der forsøges fjernelse.

Hvis du er i stand til at dræbe mange af vepsene først, eller at slå dem med et skadedyrsbekæmpelsesprodukt, inden du forsøger at fjerne det, vil det gøre fjernelsen meget sikrere.

Desværre er ikke alle skadedyrsbekæmpelsesprodukter skabt ens. Mange over skranken skadedyrsbekæmpelse produkter vil enten ikke arbejde hurtigt nok, eller kun arbejde direkte kontakt og vil ikke have nogen resterende levetid.

Hvis de ikke anvendes direkte på hveps på den rigtige måde, kan produkterne være mindre effektive eller slet ikke effektive. Dette er en anden grund, vi anbefaler at nå ud til en skadedyrsbekæmpelsestjeneste for sikkert at fjerne pælsorter.

Efter at have anvendt skadedyrsbekæmpelsesprodukterne til hvepestet, og efter de andre tip, vil du prøve at fjerne reden. Vi anbefaler at gøre dette enten tidligt om morgenen eller om natten, når vepsene er mindre aktive, hvis du gør det alene.

Hvepse er mindre aktive meget tidligt om morgenen såvel som om natten. Du kan få en højere chance for at fange et flertal af nestet, når du fjerner redenet på disse tidspunkter.

Anvendelse af disse top 3 tips om fjernelse af hvepebestand kan hjælpe dig med at holde dig sikrere, mens du bliver væk af hveps. Vi anbefaler dog, at du forlader fjernelse af veps til profferne, da vepsne kan være yderst farlige uden de rigtige værktøjer, produkter eller træning.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *