Polterabend er en festlig dag, vi synes du skal bruge den hos os i Horsens

Så du er forlover på din vens bryllup. Alt du skal gøre er at give en sjov tale til festen, har jeg ret? Nej du kan tro om. Nogle alvorlige ansvar kommer med den ledende Grossmann rolle – nemlig planlægning af bachelorpartiet. Og du har brug for denne fest for at få en uforglemmelig aften. Intet pres.

Du kan ikke være afhængig af ting at træne ud gennem dumt flaks, som fyre i Hangover-filmene. Du bliver nødt til at lave en plan.

Men mens stribe klubber, steakhouses og ture til Vegas er klassiske fest aktiviteter, sådan en tur er ikke egnet til enhver ægtemand. Heldigvis er der utallige måder at få kreative med polterabend ideer, skræddersyet til din vens smag.

Her er seks koncepter, du nemt kan implementere til din vens bachelor parti, plus nogle forsøgte og sande tips til at gøre det til en succes.

Polterabend kan også foregå udenfor

Polterabend for udendørsmanden

Vi har alle den ene ven, der elsker det store fri liv. Han har sandsynligvis et skæg, og han har heller ikke lyst til at gå ud på natklubber. Hvorfor ikke smide denne moderne udendørs mand den perfekte bachelorfest på hans yndlingssted – naturen? Planlæg en simpel campingtur med brudgommen og tag nogle tilfælde af øl, burgere og hotdogs til grilning, telte og måske nogle kajakker eller kanoer, hvis du er tæt på en sø. (Vælg græsfoderkød for ægte naturlig venlighed.)

Du kan endda stege s’mores og handle latterlige historier over ildstedet, og det kontrollerede område på din campingplads (såvel som lejlighedsvis roaming park ranger) sikrer, at intet bliver for langt væk. Bare sørg for at drikke er tilladt på campingpladsen – nogle statsparker har regler mod alkoholforbrug.

Polter abend for Beach Bum

Vores land er flankeret af to smukke kyster og stiplede med endeløse søer. En strand eller lake house gateway er et perfekt rejsemål for en polterabend. Bare ved at leje et hus nær vandet, købe en masse drinks og mad og indbydende brudgommen, er du allerede i gang med en god start for en afslappende og sjov begivenhed. Hvis interaktive aktiviteter er dine ting, skal du overveje surf lektioner for alle de brudgomme, eller en dykning udflugt med en lejet båd. (Ja, der er en app til det.) Glem ikke solcreme.

Polterabend er det du skal vælge hos os

Intet slår en bjerghytte på skråningerne, som du har alt for dig selv. Hvis brudgommen er en ivrig skiløber eller snowboarder, og brylluppet er ved halen slutningen af ​​vinteren, overveje et lejet hus i flere udendørslande, eller en række andre store snevejr destinationer. Selvom alle dine brudgommen ikke er i vintersport, kan du stadig have lige så meget sjov på lodgebjælkerne (strategisk placeret langs skibakken for nemheds skyld).

Lager din udlejnings ejendom med dagligvarer og snacks, så jer kan lave mad på en fest. Tag masser af drikkevarer, dvd’er og vintage videospilkonsoller (Nintendo 64 bringer folk sammen). Voila: Du har fået dig selv til en dræberbachelorfest. Denne type begivenhed er særlig god, når brudgommen ikke allerede er tæt på hinanden. Ved i det væsentlige at skubbe ind i “overlevelsesmodus” i de snedækkede bjerge, skaber du automatisk en holdbyggende tankegang, og du vil sandsynligvis forlade huset med en nyfundet obligation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *