Teambuilding er noget du kan få styr på til forskellige tider

Et hold, der fungerer godt sammen, er mere effektivt, mere produktivt og mere vellykket – for ikke at nævne lykkeligere og sjovere at arbejde med! Men teambygning på arbejde kan være vanskelig, især når typiske teambuildings aktiviteter har tendens til at fremkalde flere øjenruller blandt holdkammerater end high-fives. Uanset om du blev ansat for at sammensætte nogle holdbygningsinitiativer, eller du tror, ​​at dit hold bare skal samles og gøre noget sjovt, er arbejdspladsens teambuilding den rigtige vej. Voksne kan også have det sjovt!

Må ikke ses som Michael Scott på dit kontor og forsøger at organisere teambinding ideer, der involverer æg & skeer løb og hotdog spise konkurrencer. Corporate ville ikke stå for det. Denne liste vil blive din go-to for office team Building. Alt fra små teambuildings aktiviteter til problemløsningsøvelser, har vi slettet internettet for at skabe den ultimative liste af sjove teambuilding aktiviteter, hvor arbejdspladsen kan grine, lære og oprette forbindelse til dit team.

Teambuilding er noget du kan bruge alle steder

Til: Kreativ problemløsning og samarbejde Øvelse

Hvad du skal bruge: 1 reb, 1 nøgle og 5-10 puslespil eller spor, afhængigt af hvor meget tid du vil bruge på spillet

Instruktioner: Saml holdet ind i et konferencerum eller andet tomt rum og “lås” døren. På forhånd vælger et holdmedlem at spille zombie – døde øjne, udstrakte arme, mumlende “braaaaiiiinnnnssss” og alle. Den frivillige zombie vil blive bundet til rebet i hjørnet af rummet med 1 fod af spillerum. Når holdets øvelse starter, hvert femte minut, bliver rebet tilbageholdende den sultne zombie udladet en anden fod. Snart vil zombie kunne nå de levende gruppemedlemmer, som skal løse en række puslespil eller spor for at finde den skjulte nøgle, der vil låse op for døren og tillade dem at flygte, før det er for sent.

2. Battle of the Airbands

For: Team Bonding

Hvad du skal bruge: Højttalere, smartphone eller mp3-afspiller

Instruktioner: Har du nogensinde set en af ​​Jimmy Fallons berømte læssynkroniserings kampe? Udvid ideen til en fuld kamp af airbands. Opdel din gruppe op i grupper på 3-4 personer, og lad dem bestemme, hvem der vil være sangere, guitarister, trommeslagere osv. Giv dem tid til at vælge, øve sig og udføre en læbesynkroniseret version af den uanset arbejdsvenlige sang, de kan lide. Hvis de har få dage, kan holdene klæde sig eller bringe rekvisitter. Efter forestillingen kan holdene stemme om vinderen (med den forbehold, at ingen kan stemme for deres eget band). Eller lad en nærliggende afdeling ind på det sjove og få dem til at vælge vinderen.

Teambuilding kan bestå af kreativ problemløsning

3. Et krympende fartøj

Til: Kreativ problemløsning

Hvad du skal bruge: Et reb, tæppe eller tape for at markere et mellemrum på gulvet

Instruktioner: Lav en plads på gulvet og få hele din gruppe (eller et sæt mindre teams) i det rum. Så gradvist krymper rummet, så holdet bliver nødt til at tænke hurtigt og arbejde sammen for at holde alle inden for de krympende grænser.

4. Back-to-Back tegning

For: Kommunikationsfærdigheder

Hvad du har brug for: Papir, penne / markører, udskrivninger af enkle linjetegninger eller grundlæggende former.

Instruktioner: Split din gruppe i par og få hvert par sidde tilbage til ryg. Én person får et billede af en form eller et enkelt billede, og den anden får et stykke papir og pen. Den person, der holder billedet, giver mundtlige instruktioner til deres partner om, hvordan man tegner form eller billede, de er blevet givet (uden at fortælle dem, hvad formen eller billedet er). Efter et bestemt tidsrum har hvert sæt af partnere sammenlignet deres billeder og se, hvilket team der tegner den mest nøjagtige kopi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *